Zepter novi sponzor Zagreba

NA PRESS konferenciji uoći utakmice s Banjalučkom pivarom, promoviran je i sponzorski ugovor s tvrtkom ZEPTER INTERNATIONAL, koja se uključila u marketing program Košarkaškog kluba Zagreb.

Donacija Zepterove medicinske opreme stigla je u pravi trenutak. Momčad Zagreba bremenita je ozljedama, čije će saniranje uveliko pomoći i ubrzati oporavak igrača, upravo donirani BIOPTRON i ostali medicinski uređaji. Također, u perspektivi će koristiti i u prevenciji ozljeda, budući su se pokazali kao vrlo učinkoviti i u tom segmentu.

Proizvode BIOPTRON, kao i ostali asortiman ZEPTER GRUPE, predstavili su brand manageri MARINA BOLANČA – RADUNOVIĆ i GORAN HORVATIĆ.

- Drago nam je da se jedna tako ugledna tvrtka kao što je Zepter odlučila na suradnju s našim klubom. Pogotovo, jer je Zepter u svijetu košarke vrlo ugledni sponzor koji već godinama ima istaknuto mjesto uz najveća košarkaška natjecanja i ugledne europske klubove. Mi ćemo se potruditi da opravdamo povjerenje koje nam je Zepter iskazao i nadamo se da je ovo početak jedne dugoročne suradnje koja će zadovoljiti obje strane – istakao je direktor KK Zagreb, Ivan Božanić.

 Uz donirane uređaje, liječničkoj službi Košarkaškog kluba Zagreb bit će na dispoziciji i medicinski stručnjaci Zeptera, odnosno Bioptrona, koji već imaju bogato iskustvo u saniranju i prevenciji sportskih ozljeda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara