Zidanea ne zanima Materazzijeva isprika

Zidanea ne zanima Materazzijeva isprika

MARCO MATERAZZI, obrambeni igrač milanskog Intera kaže kako se u nekoliko navrata pokušao naći sa svojim napadačem Zinedinom Zidaneom kako bi izgladili stvar, ali umirovljena legenda francuskog nogometa ne želi ni čuti za njega, prenosi AFP.

"Ja sam miran, nekoliko sam se puta pokušao naći sa Zidaneom kako bi riješili stvar, ali on je to odbio. To je njegov problem", kazao je Materazzi pred njemačkim novinarima.

Zidane očito još nije prevario uvredu koju mu je Materazzi izrekao. Iako su angažirani i čitači s usana, koji su tvrdili da je Talijan velikom Zizou spomenuo majku i sestru u pogrdnom kontekstu, ni jedan od njih dvojice nije potvrdio koje su to riječi izazvale Zidanea na fizički napad u toj važnoj noći za svjetski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, ovo je bila zadnja utakmica u Zidaneovoj blistavoj karijeri. Igralo se finale Svjetskog prvenstva u nogometu, štoviše igrale su se posljednje minute produžetaka. Materazzi je hodao iza Zidanea i nešto mu govorio. Francuz se zaustavlja, gleda ga sekundu, i onda bum - udara ga glavom u prsa.

"I ja sam kažnjen od FIFA-e"

Materazzi teatralno pada na travu, sudac izvlači crveni karton, i Zidane završava karijeru odlaskom u svlačionicu, deset minuta prije završetka utakmice i deset minuta prije nego što je itko mogao očekivati. Za sramotno ponašanje obojica zarađuju kaznu od FIFA-e.

"Jasno mi je da sam za većinu ja "napadač", ali i ja sam kažnjen kao Zidane od strane FIFA-e", zaključuje Materazzi.

Inače, većina je medija u ovom incidentu stala na stranu velikog Zizua, a neki i do te mjere da se Materazzi prije nekoliko mjeseci odlučio na sudu obračunati s njima zbog blaćenja.

A.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara