Zlatko Zahovič: Najveća vrijednost Hrvatske je Otto Barić

Zlatko Zahovič: Najveća vrijednost Hrvatske je Otto Barić

JEDAN od najboljih slovenskih nogometaša Zlatko Zahovič smatra kako je hrvatski izbornik Otto Barić najveća vrijednost hrvatske reprezentacije.

Kolektivna igra reprezentacije po uputama Barića jedan je od najvažnijih segmenata u reprezentaciji i razlog je dosadašnjeg uspjeha.

Slovenski napadač Zlatko Zahovič izjavio je za Sportske novosti kako je Hrvatska bolja reprezentacija, ali to ne znači da Slovenija nema šanse pobijediti.  To je možda i bolje, smatra Zahovič, jer će ih Hrvati možda podcijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovence ne zanima tko se nalazi na drugoj strani terena. Kad sudac označi početak utakmice oni bez obzira na suparnika kreću na pobjedu, govori Zahovič o svojoj reprezentaciji.

Zlatko Zahovič možda neće zaigrati za reprezentaciju Slovenije u susretima protiv Hrvatske, jer se oporavlja od ozljede. U četvrtak bi trebao krenuti s pravim treninzima, pa ako bude spreman do 15. studenoga, kada se igra utakmice, najvjerojatnije će zaigrati.

Spomenimo još da će obje utakmice prenositi Eurosport, a u Zagreb će doći oko 3500 slovenskih navijača, jer će Slovenski nogometni savez dobiti toliko karata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara