Zokora: Iako su stigla loša vremena, znam da nam Ramos može vratiti samopouzdanje

Zokora: Iako su stigla loša vremena, znam da nam Ramos može vratiti samopouzdanje

U NOGOMETU smo navikli na priče da treneri ohrabruju igrače kada im ne ide najbolje. No, ima i obrnutih slučajeva, što potvrđuje izjava Tottenhamovog veznog igrača Didiera Zokore.

Nakon poraza na White Hart Laneu od Hulla 1:0 u 7. kolu Premiershipa, Tottenham je ostao na 2 osvojena boda u prvenstvu. Radi se o najlošijem prvenstvenom startu kluba od 1912. godine.

Didier Zokora, reprezentativac Obale Bjelokosti, poziva svog menadžera da se nastavi boriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je Ramos stigao u naš klub, pobijedili smo Arsenal, a nakon toga smo osvojili Carling Cup. No, sada su stigla i jako loša vremena, pogotovo s obzirom na to da su nam uoči početka sezone predviđali plasman među prvih pet ili šest klubova na ljestvici, a mi nakon sedam kola imamo 2 boda. Kada napokon nekoga pobijedimo, siguran sam da će se vratiti samopouzdanje u našu momčad. Ali, protiv Hula smo imali jako loš dan",  kaže Zokora.

"Menadžer se jako trudi da nam pomogle i da nas motivira. Nakon poraza od Hulla lijepo je s nama razgovarao. U tom susretu stvarno smo se maksimalno borili, puno trčali i stvarali prilike. Moramo isti takav pristup ponoviti i u sljedećoj utakmici",  jednostavno je sve objasnio Zokora.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara