Zoran Mamić prekida karijeru prije kraja sezone?

Zoran Mamić prekida karijeru prije kraja sezone?

KAPETAN Dinama Zoran Mamić već duže vremena nagovješćuje prekid svoje aktivne nogometne karijere, nakon čega bi, kako se pretpostavlja, trebao zasjesti u fotelju sportskog direktora "Modrih". 

Konačni oproštaj od aktivnog nogometa trebao je pričekati kraj sezone, ali sudeći po najnovijim medijskim istupima Mamić juniora, kopačke o klin mogao bi objestiti i prije očekivanja.

"Svima je poznato da se Zoran Mamić, naš kapetan, sprema na odlazak s nogometnih travnjaka. Planirali smo da to bude na kraju ove sezone. No, njegov status definirat ćemo na redovitom druženju s medijima tijekom ovog tjedna." - zagonetno je prokomentirao prvi strateg Modrih Branko Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, teško je za povjerovati da Zoran Mamić već nije konzultirao trenera, kao i izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića, prije nego je konačnu odluku iznio u javnost. Kapetan se lako nosi s činjenicom da dolazi vrijeme za mlađe Dinamove snage, ponajprije za poprično teška pojačanja poput Ognjena Vukojevića ili Nikole Pokrivača, koji je protiv Hajduka odigrao solidnu partiju i zadovoljio očekivanja svog trenera. 

Osim što želi doprinijeti etabliranju mladih Dinamovaca, Mamićevoj odluci kumovala je ozljeda, kao i činjenica da Dinamo praktički već drži naslov u svojim rukama.

D.R.
Foto: Index (arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara