Zoran Vulić napokon uspio pobjeći iz Vladivostoka

Zoran Vulić napokon uspio pobjeći iz Vladivostoka

ZA BIVŠEG trenera Hajduka Zorana Vulića ispravnom se pokazala ona stara - "treća sreća". Nakon što je dvaput pokušao dati otkaz samo da bi ga čelnici kluba odbili, Zoran Vulić napokon je uspio raskinuti ugovor s Luč Energijom.

"Ne bih želio još ništa govoriti o tome, nije vrijeme, ali sve ćete čuti uskoro", najavio je Vulić u utorak u intervjuu za Index kad smo ga upitali jesu li glasine da napušta Rusiju istinite. I doista smo čuli, i prije nego što smo očekivali.

Posljednja Vulićeva utakmica na klupi Luč Energije tako je ostalo razvaljivanje od strane Zenita koji im je utrpao čak osam golova. Podsjetimo, Vulić je za sobom u Vladivostok povukao i priličan broj hrvatskih nogometaša pa su za njegov klub tako igrali Dario Damjanović, Danijel Vušković, Matija Kristić, Dragan Stojkić koji ostaju u najudaljenijem gradu Rusije, dok se Mladen Pralija zajedno s Vulićem vraća u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretnih vijesti o Vulićevoj trenerskoj budućnosti još nema, ali spominje se interes Rijeke čija je klupa nedavno ostala prazna, a navodno su u igri i neke druge ponude.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara