195 vozila državnih institucija opet na javnoj dražbi

195 vozila državnih institucija opet na javnoj dražbi

Foto: FAH

JAVNA dražba rabljenih 195 vozila, strojeva i opreme te 97 mopeda državnih institucija održat će se u subotu, 18. lipnja, u prostoru Kazališta na zagrebačkoj Peščenici, objavili su iz TRZC automobila.

Organizator dražbe, TRCZ automobili najavljuju kako će zainteresiranim kupcima biti ponuđena vozila svih marki i brendova.


Kupci će moći licitirati za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i državnih agencija, a u ponudi je 195 vozila, strojeva i opreme te 97 mopeda. Uz ostalo, prodaju se vozila koja su koristili dužnosnici Ureda za opće poslove Sabora i Vlade, ministarstava kulture i socijalne politike i mladih, Državnog zavoda za mjeriteljstvo, Općinskog državnog odvjetništva, Županijskog državnog odvjetništva i dr.

Pregled vozila, navodi organizator, potencijalni kupci moći će obaviti 16. i 17. lipnja od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini, na skladištu TRCZ automobila. Popis i fotografije automobila moći će se od 11. lipnja pogledati na web stranici organizatora dražbe.

Kupci koji žele sudjelovat u dražbi morat će uplatiti deset posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu, ističe se u priopćenju organizatora. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara