20 kuna za oralni seks s osnovnoškolkom

AKO STE mislili da osnovnoškolci još nemaju seks na pameti, grdno ste se prevarili. U osječkim osnovnim školama već ga prakticiraju. I naplaćuju: bonovima za mobitel od 35 kuna.

"Okupljamo se kod prijatelja ako im starci nisu doma pa se igramo "fantoma" u skidanje ili ljubljene. Zanimljivije je kada ugasimo svjetla pa se svatko sa svakim mora ljubiti. Ili ja legnem na svoju curu pa se drpamo i uzdišemo "kao za pravo" – objasnio je 13-godišnji Alen za 24sata.

Isti Alen kaže kako je sada "u điru tkz. prstenjačenje, odnosno penetracija prstima u vaginu". Njegova bivša djevojka je takve "usluge" pružala za 20 kuna ili bon za mobitel od 35 kuna. Dovoljno je bilo da ju se odvede negdje u mrak.

Djeca u dobi od 11 do 14 godina s kojima je novinarka 24sata razgovarala, ne vide ništa problematično u tome jer za njih oralni seks nije seks već samo igra. "Imao sam curu s kojom sam to radio. Međusobno smo se oralno zadovoljavali, ali to je normalno, to rade svi koje poznajem" - kaže 12-godišnji Ivan. Da je tako potvrđuje i djevojka koju je dečko, zato što se nije htjela ljubiti, ostavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pedagoginja osječke osnovne škole "Antun Mihanović" Marijana Mitrović kaže kako su prije par godina imali učenicu sedmog razreda koja je svojim kolegama plaćala 100 kuna ili poklanjala mobitele da je diraju. Na satu tjelesnog se presvlačila pred svima i trčala po dvorani s grudnjakom u rukama.

"Kad uočimo takvo ponašanje ili bilo kakav drugi problem, odmah reagiramo. Uvijek odmah obavještavamo roditelje i pozivamo ih na razgovor, a ako je potrebno, uključujemo i Centar za socijalni rad." - rekla je pedagogonja dodavši kako ne zna što se s djevojčicom dogodilo jer se slijedeće godine nije pojavila u školi.

Psihijatar dr. Nenad Jakušić kaže kako djeca urednog psihofizičkog razvoja u toj dobi seksualno ne eksperimentiraju, pogotovo ne za novac i kako se u ovim slučajevima radi o djeci koja su bila zlostavljana, zanemarivanja i koja nemaju izgrađene stavove o tome što je dobro, a što loše. Takvo ponašanje, objašnjava, kasnije često postane prodavanje pravih seksualnih usluga za novac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara