Abramovič kupuje hotel u Banjolama za 35 milijuna eura?

Abramovič kupuje hotel u Banjolama za 35 milijuna eura?

ROMAN ABRAMOVIČ, ruski tajkun i vlasnik premierligaša Chelsea kupuje nedovršeni aparthotel u Banjolama, s 270 apartmana, dva bazena, restoranima, slastičarnom, trgovinama i drugim sadržajima.

Kako piše Večernji list, Abramovič će prodati dvojicu igrača i tim novcem, oko 35 miijuna eura, kupiti aparthotel nedaleko Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mještani Banjola i radnici koji su radili na izgradnji hotela potvrdili su za Večernji kako su neki Rusi razgledavali hotel, a poznato je kako ga se sadšanji vlasnik Talijan Sergio Dalle Nogara iz Trenta želi riješiti jer ima problema oko daljnje izgradnje objekta. Navodno mu je građevinska inspekcija zabranila daljnje radove jer nema potrebnu građevinsku dozvolu. Nogara je vlasnik hotelskog lanca u čuvenom svjetskom zimovalištu Val di Fiemeu, dviju tvornica mramora i granita u Vicenzi i velikog trgovačkog centra "Giulia" u Trstu.

Novinari Večernjaka stupili su u kontakt s talijanskim tajkunom, koji se na pitanje je li točno da mu Abramovič nudi 35 milijuna eura samo nasmijaao i otišao. No, nakon nekoliko trenutaka se vratio i rekao im neka napišu kako još uvijek ne zna što će učiniti.

Navodno su za kupnju aparthotela zainteresirani i neki poznati talijanski poduzetnici, no nije jasno što će i Abramovič i oni s objektom ako on zaista nema građevinsku dozvolu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara