ADMIRAL DOMAZET PREDSTAVIO KNJIGU U MOSTARU

Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo ustvrdio je u subotu navečer u Mostaru kako je postao haaški osumnjičenik jer su 'međunarodni moćnici' željeli spriječiti izlazak njegove knjige 'Hrvatska i veliko ratište'.

U Mostaru je u subotu navečer predstavljena knjiga bivšeg šefa obavještajne službe Hrvatske vojske.

´Kad sam stavio točku na zadnju rečenicu znao sam da ću postati haaški osumnjičenik. Htjeli su ovu knjigu spriječiti svjetski moćnici´, izjavio je admiral Domazet na predstavljanju u Mostaru. Prema njegovim riječima prekinuo je saslušanje haaških istražitelja jer su kršili njegova ljudska prava odbijajući mu otkriti za što ga se tereti. Govoreći o knjizi u kojoj se razlaže strategija Hrvatske i velikog ratišta, bivši šef obavještajne službe Hrvatske vojske rekao je kako se ključna bitka za Hrvatsku a napose Bosnu i Hercegovinu 1991. godine dobila na potezu Kupres-Livno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
´To je spasilo BiH´, ustvrdio je Domazet odbacujući teroriju da je Hrvatska dijelila Bosnu i Hercegovinu.

Davor Domazet predskazuje u knjizi Hrvatska i veliko ratište da će se Republika Hrvatska u slijedećih 20 godina naći na početku euroazijske regije kojoj u budućnosti svjetski moćnici pripremaju režiju determiniranog kaosa kako bi se domogli dvije strateške tvari - nafte i vode. Domazet je kritizirao što aktualne vlasti Republike Hrvatske u nacrtu Sporazuma o stabilizaciji i priključivanju s Europskom Unijom predviđaju mogućnost čak i iznajmljivanja Nacionalnih parkova strancima na četiri godine. Prema Domazetovim riječima Hrvatska kao zemlja s najkvalitetnijom pitkom vodom može u budućnosti živjeti samo od toga.

Admiral Davor Domazet na kraju predstavljanja knjige je ustvrdio da Sveti otac ove godine dolazi u Hrvatsku kako bi ohrabrio Hrvate da ostanu vjerni svojemu identitetu, izražavajući vjeru da će se Hrvati oduprijeti globalizaciji jer imaju vjeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara