Američka ljubavna priča: 72 godine bili su nerazdvojni i zajedno su umrli držeći se za ruke

Američka ljubavna priča: 72 godine bili su nerazdvojni i zajedno su umrli držeći se za ruke

Foto: KCCI.com/Obiteljske fotografije

BRAČNI par iz Iowe 72 godine je bio u braku, od svibnja 1939. godine i cijeli su život bili nerazdvojni. Kako je za lokalnu televiziju rekao njihov sin, Norma i Gordon Yeager zaista su vjerovali u rečenicu koja je izgovorena prilikom sklapanja braka - "dok vas smrt ne rastavi".

"Oni su jednostavno obožavali provoditi vrijeme zajedno", dodao je njihov sin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prije tjedan dana stradali su u nesreći te su oboje bili smješteni u istu sobi na intenzivnu njegu lokalne bolnice. Kako su im kreveti bili blizu, držali su se za ruke, iako su oboje bili teže ozlijeđeni. Umrli su u razmaku od sat vremena, dok je cijela obitelj bila s njima u sobi.

"Bilo je to zaista čudno. Držali su se za ruke, a tata je prestao disati, no nisam bio siguran što se događa zato što je na uređaju za praćenje srce prikopčanom uz njega, njegovo srce i dalje kucalo! Medicinska sestra rekla nam je da to zapravo kuca majčino srce jer se drže za ruke te da je njegovo prestalo kucati", ispričao je Dennis Yeager za KCCI.com.

Norma Yeager preminula je točno 60 minuta nakon što je srce njenog supruga prestalo kucati. Obitelj je bila shrvana.

Pogreb Norme i Gordona  bio je vrlo tužan, bili su u istom lijesu i dalje se držeći za ruke. Bit će kremirani zajedno i njihov pepeo će se pomiješati, da zauvijek budu zajedno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara