Američka novinarka odvijačem 220 puta nasmrt izbola svoju suprugu

KOLUMNISTICA uglednog američkog bloga Huffington Posta, odvijačem je 220 puta izbola svoju suprugu i ubila ju, nakon čeka je pokušala sakriti to ubojstvo.

Carol Anne Berger, koja je za spomenuti blog pratila događaje iz predizborne kampanje za američkog predsjednika, nakon što je počinila taj gnjusni čin, sama je sebi oduzela život, ustrijelivši se dan poslije, prenose američki mediji.

Njezina supruga, 56-godišnja Jessica Kalish, koja je bila stručnjakinja za software, pronađena je mrtva na zadnjem sjedalu svog automobila, prije tjedan dana. Policija ju je pronašla sa 220 ubodnih rana, napravljenih odvijačem, koje su bile koncentrirane po vratu, leđima, licu i rukama.

Policija vjeruje kako je smrtonosan bio udarac u zatiljak Kalish, a Berger ju je vjerojatno izbola u izljevu ludila i bijesa. Povod zločinu bila je, najvjerojatnije, ljubomora, jer su njih dvije nedavno unajmile odvjetnika koji je trebao prodati njihovu kuću, kako bi se dobit mogla podijeliti na dva jednaka dijela. Berger i Kalish su se vjenčali 2005. godine u Massachusettsu, nedugo nakon što je ta država dozvolila istospolne brakove, a živjeli su u Palm Beachu na Floridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalish je u međuvremenu pronašla ljubavnicu, s kojom je sate provodila na cyber-spojevima, što je Berger očito teško bilo palo.

Palm Beach Post, pak, u razgovoru s Burgerinom prijateljicom Helen Gale doznao kako je novinarka, između ostalog, na svoju suprugu bila ljuta zbog neplaćanja premije na životno osiguranje. Gale, kojoj se Burger povjeravala preko E-maila, ipak ne može shvatiti "što su sve ljudska bića u stanju učiniti jedni drugima".

B.V.
Foto: wikimedia.org

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara