Amerikanac na Božić ubio majku i još tri osobe

VIRDŽINIJSKA policija još nije utvrdila razloge zbog kojih je 27-godišnji Nathan William Cheatham s pedesetak ispaljenih metaka usmrtio najprije svoju majku, a potom još tri osobe. Zločin se dogodio na Božić, a kako se čini prema prikupljenim informacijama, Nathan je svojevremeno posjećivao liječnike psihijatre.

Iako nisu jasni uzroci ove obiteljske tragedije, policija sumnja da je 27-godišnjak na Božićni dan došao u kuću svoje 53-godišnje majke Sheile, kod koje se nekoliko dana ranije doselio, te ju je usmrtio s više hitaca iz pištolja.

Nakon toga je otišao u kuću obitelji Price gdje je na silu provalio vrata i s nekoliko desetaka ispaljenih hitaca usmrtio 50-godišnju Janinu Price, 19-godišnjeg Adama Pricea i 20-godišnjeg Christophera Buroa, koji je u toj kući živio s obitelji Price.

Lokalna je policija objavila kako je nedvojbeno utvrđeno da je netko od članova obitelji Price, u telefonskom razgovoru koji je prethodio tragediji, rekao kako bi bilo bolje da Nathan toga dana ne dođe u kuću Priceovih, no još nije utvrđen razlog zbog kojeg se ubojica odlučio na tragičan čin.

U domu Priceovih pripadnici specijalne policije pronašli su i mrtvo Nathanovo tijelo, a kako prilikom upada u kuću nije došlo do okršaja pretpostavlja se da se ubojica nakon likvidacije četiriju osoba sam ubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji je bio ranije evidentiran zbog nekih manjih kaznenih djela, no nikada za djela slična prekjučerašnjem teškom ubojstvu.

U napadu je s tri metka pogodio i obiteljskog psa Priceovih, crnog labradorskog retrivera Maxa, koji se nakon zločina uspješno oporavlja u veterinarskom centru u Great Fallsu.

Policija je potvrdila da je obavila razgovor s dvojicom Nathanove braće, želeći doznati detalje oko njegovog psihičkog stanja kao i oblik odnosa između žrtava i počinitelja.

Nathanov otac nije živio s obitelji već je živio sam u kući izvan Virdžinije, priopćila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara