Amerikanac objavio osmrtnicu žive majke u novinama kako bi opravdao izostanak s posla

Ilustracija: Arhiva

AMERIKANAC Scott Bennett nije znao kako bi opravdao svoj izostanak s posla te je izmislio smrt majke i objavio njezinu osmrtnicu u lokalnim novinama.

U problemima se našao kada su njegovi prijatelji i članovi obitelji počeli dolaziti u kuću i zvati na kućni broj telefona kako bi mu izrazili sućut, a na telefon se javljala njegova zdrava majka, piše Daily Mail. O prevari je obaviještena policija u gradu Brookvilleu te je on optužen za nedolično ponašanje. Još nije poznato je li suspendiran ili je dobio otkaz na poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka je otišla u redakciju lokalnih novina kako bi dokazala da je zaista živa. Policija je kazala da je 45-godišnji Bennett napisao osmrtnicu, jer nije želio dobiti otkaz zato što se nije pojavljivao na radnom mjestu.

Urednik rubrike je kazao da je u "dobroj vjeri" objavio osmrtnicu, iako još mu Bennett nije mogao pokazati smrtovnicu u tom trenutku. Urednik Jeffersonian Democrata, Randy Bartley, je kazao da je Bennettova majka, kada je došla u redakciju,  bila "puna razumijevanja" u vezi cijele afere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara