Amerikanac oteo, zavezao i tri dana silovao ženu

Amerikanac oteo, zavezao i tri dana silovao ženu

Tekst: F.M.
Foto: Ilustracija


ZAMJENICI šerifa u kalifornijskom gradu Santa Rosi spasili su ženu koja je bila oteta, zavezana i tri dana silovana i fizički zlostavljana. Njen mučitelj zadržan je u zatvoru uz jamčevinu od 2,1 milijun dolara.

Policija je uhitila 58-godišnjeg Johna Gomeza zbog sumnji na otmicu, seksualni napad i nekoliko optužbi za posjedovanje droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policajci su reagirali na anonimnu dojavu u petak, a u iznajmljenoj kamp kućici su pronašli 40-godišnji žrtvu. Nesretna žena imala je okove oko noge i bila zavezana za pod. Na tijelu su joj bile vidljive razne ozljede, rekao je jedan od policajaca.

"Žena je bila ozlijeđena i molila je zamjenike da joj pomognu. Danima je bila zavezana, silovana i pretučena raznim predmetima", rekao je policajac, a dodao i da su u kući pronađeni dokazi za operaciju distribucije droge.

Osim Gomeza, uhićena je i njegov cimerica, a i protiv nje slijedi kaznena prijava, iako se ne zna je li aktivno sudjelovala u zlostavljanju nesretne 40-godišnjakinje.

Susjedi su rekli da Gomez, koji je u kampu živio 10 godina, nije bio poznat kao problematičan čovjek. Stanarinu je plaćao redovno, čak i prije roka, rekla je voditeljica parka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara