Amerikanac ugušio sina pa nazvao seks liniju

Amerikanac ugušio sina pa nazvao seks liniju

Tekst: F.M.
Foto: Myfox


TUŽITELJSTVO u američkoj saveznoj državi Minnesoti optužilo je Williea Ervina Franklina za ubojstvo svog četveromjesečnog sina prije četiri dana u gradu Golden Valleyju. Nakon nekoliko lažnih priča koje je pokušao podvaliti policiji, ispostavilo se da je Franklin sina ugušio i nakon toga se smirivao nazivajući liniju za telefonski seks.

Policija je prije četiri dana došla u Franklinov stan nakon što su dobilipoziv da dijete ne diše. Pronašli su dijete na leđima, a jedan mu je susjed davao umjetno disanje. Dijete je brzo odvedeno u bolnicu, gdje je proglašeno mrtvim.

Različite priče

Policajci su primijetili masnicu na djetetovoj glavi i malu posjekotinu blizu nosa. Kad je hitna pomoć došla ne mjesto događaja, Franklina je nazvala djetetova majka, a on joj je rekao da se upravo probudio i pronašao dijete koje nije disalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poludjeli Franklin prvo je rekao policijskim detektivima kako je cijelo jutro bio sam sa sinom nakon što je djetetova majka napustila stan. Dodao je i kako je hranio dijete, koje se onda onesvijestilo. To je već bilo u suprotnosti s verzijom događaja koje je opisao djetetovoj majci.

Kad su ga policajci priveli, prvi im je ispričao kako ne zna što se dogodilo, a onda i kako je vodio sina u vrtić, pri čemu se spotaknuo, a sin mu je ispao iz ruku, pao i udario glavom. Rekao je i kako se bojao da će mu socijalna služba oduzeti dijete, pa je otišao u stan, uzeo sinovu odjeću i spalio ju da prikrije krv. Ubrzo nakon toga je povukao priču, pa je rekao da je pao s djetetom u naručju.

Do 10 godina zatvora

No, naposljetku je Franklin popustio pod pritiskom ispitivanja, pa je ispričao stvarnu verziju događaja. Plač sina ga je živcirao, pa je uzeo bočicu i pogodio ga u glavu. Nesretna beba je u tom trenutku počela plakati još jače, na što je Franklin uzeo jastuk i ugušio ju. Da se smiri, zapalio je joint i nazvao liniju za telefonski seks, a tek nakon toga hitnu pomoć.

Franklin je smješten u pritvor, a prijeti mu kazna zatvora od deset godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara