Amerikanka nasmrt izbola dvije maloljetne kćeri pa ubila sebe

HOPE ORWICK iz Louisvellea u Kentuckyju, nožem je nasmrt izbola svoje dvije kćeri te potom sebi presudila pucajući si iz pištolja u glavu.

Njihova tijela jučer navečer oko 19.30 sati po lokalnom vremenu pronašao je njihov rođak, koji je i pozvao policiju na mjesto događaja, Prenosi CNN. Istražitelji su tijekom očevida došli do zaključka kako se zapravo radi o dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu, kazala je glasnogovornica policije Alicia Smiley.

Rastrojena Orwick, ubila svoje dvije maloljetne kćeri, devetogodišnju Emily Orwick i osmogodišnju Lindsey Orwick. Policija je razgovarala  s 15 pripadnika šire obitelji Orwick, ne bi li razjasnila motiv, koji je doveo do te stravične tragedije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bile su to predivne djevojčice. Nikad nisu stvarale probleme", kazala je 48-godišnja susjeda Mechelle Rockey, koja je dodala kako je često djevojčice vidjela kako se igraju ispred kuće. "Ostala djeca u susjedstvu prestravljena su smrću djevojčica", rekla je Rockey i objasnila kako su se sva djeca iz susjedstva uvijek zajedno igrala.

B.V.
Foto: wikimedia.org

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara