Andrijana Čuljak, direktorica marketinga Neve

Andrijana Čuljak, direktorica marketinga Neve
ANDRIJANA ČULJAK imenovana je direktoricom marketinga Neve, vodeće hrvatske kompanije za proizvodnju kozmetičkih proizvoda i proizvoda osobne higijene.

Andrijana Čuljak diplomirala je Marketing na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kao dobitnica stipendije Ron Brown magistrirala je međunarodni management na prestižnoj MBA školi, Thunderbird u Arizoni, SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svoje šestogodišnje profesionalno iskustvo stekla je u različitim industrijama, pretežito na poslovima na području marketinga.

Dvije godine radila je kao brand manager u Ledu, nakon čega je profesionalno iskustvo stjecala na poslovima business developmenta u zajedničkom uredu američkih investicijskih agencija Overseas Private Investment Corporation i Trade Development Agency (OPIC/TDA) za područje čitave jugoistočne Europe te kao manager u agenciji Grey.

Prije dolaska u Nevu, radila je kao konzultant za marketing u New Yorku. Svojim znanjem i iskustvom Andrijana Čuljak radit će na daljnjem jačanju Nevinih robih marki Plidenta, Rosal kao i ukupnog Nevinog portfelja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara