ante bilić izabran za predsjednika drniškog odbora hrvatskog bloka

Na izbornoj skupštini drniškoga odbora Hrvatskog blokapokreta za modernu Hrvatsku (HB), za predsjednika Gradskog odbora HBa izabran je prof. Ante Bilić.

U radu izborne skupštine Gradskog odbora HB-a Drniša, završenoj kasno sinoć, nazočan je bio i predsjednik stranke Ivić Pašalić, koji je, predstavljajući stranački program, istaknuo kako je ´Hrvatski blok stranka u kojoj će se iskazivati tradicionalne vrijednosti hrvatskog naroda, i koja će biti prepoznatljiva po svojoj vjerodostojnosti i dosljednosti´.

´U njoj će biti mjesta za sve one koji su voljni natjecat se svojim radom, znanjem, idejama i programima, ali ne i za one koji žele uhljebljenje i bržu karijeru´, dodao je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je najavio da će se Hrvatski blok založiti za uspostavljanje širokog saveza predizborne koalicije svih hrvatskih državotvornih stranka i pojedinaca, koji će, kako je rekao, ´narodu progovoriti iskreno, realno i odmjereno´, jer, dodao je, ´nema ništa pogubnije za moral jednog naroda od lakih obećanja´.

Također je pozvao Drnišane da iziđu na iduće parlamentarne izbore i time prihvate svoj dio odgovornosti za daljnju sudbinu hrvatske države.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara