Ante Ledić predstavio program Hrvatskih demokršćana

HRVATSKI demokršćani zauzimat će se za to da svi ljudi žive dostojno čovjeku, te da siromašni i nemoćni budu zbrinuti, rekao je večeras Ante Ledić predstavljajući izborni program svoje stranke na HTV-u.

Ledić je istaknuo da je ta stranka osnovana jer se u posljednjih 12 godina u Hrvatskoj nije uspjela definirati demokršćanska opcija koja će, kako je rekao, dosljedno i na pravi način predstavljati hrvatski narod.

Dodao je da demokršćani na ovom području imaju duboke korijene iz kojih bi, kako je rekao, "trebali crpiti energiju da bi se mogli izboriti za opće dobro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Hrvatski demokršćani unose novu dimenziju u političku scenu jer u središte stavljaju čovjeka kao osobu, obitelj kao zajednicu i rad kao temelj svake vrijednosti. Kada se te odrednice artikuliraju, naša će stvarnost biti bolja od postojeće", istaknuo je Ante Ledić.

Sadašnjost je ocijenio "vremenom pesimizma, očaja i nemoći", koje može preokrenuti jedino politička snaga koja će "energično štititi interese hrvatskog naroda i prostora".

Kandidate sa svoje liste nazvao je "kadrovima opredijeljenim za opće dobro na tragovima evanđeoskih poruka" koji svima nude boljitak.

Ledić je istaknuo i da u ovom trenutku osobni interes nijednom političaru ne bi smio biti važniji od općeg dobra.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara