Anto Kovačević u Županji

PREDSJEDNIČKI kandidat HKDU-a dr. Anto Kovačević izjavio je večeras u Županji kako "Hrvatsku danas ne vidi ni kao ustašku ni kao partizansku, ni kao lijevu ni kao desnu, već kao državu u kojoj jedni imaju, a drugi nemaju".

Govoreći na skupu posavskih Hrvata "Posavskom sijelu", koji se održava u diskoteci "Fun" u Županji, Kovačević je ustvrdio kako je "svaka dosadašnja vlast u Hrvatskoj okretala leđa Hrvatima u BiH".

"Nije nam žao ničega što smo dali Hrvatskoj, ali nas boli što smo zaboravljeni", poručio je Posavljacima Kovačević, dodavši kako će, postane li predsjednik, na Pantovčaku otvoriti poseban ured za odnose s BiH i hrvatskim narodom u BiH.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također se zauzeo za istodoban ulazak Hrvatske i BiH u Europsku uniju te obećao kako će, ako postane hrvatskim predsjednikom, "otvoriti dosje o obrani bosanske Posavine kako bi se doznala istina".

Po njegovim riječima obavještajne službe u Hrvatskoj treba depolitizirati, a vojsku profesionalizirati. Pretvorbu i privatizaciju ocijenio je "zločinačkim", a zločini, kako je rekao, ne zastarijevaju.

"Svaka država ima svoju mafiju, a u Hrvatskoj mafija ima svoju državu", ustvrdio je neovisni predsjednički kandidat dr. Ante Kovačević, koji je u Županji završio svoju predsjedničku predizbornu kampanju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara