Argentinski Fritzl više od 20 godina silovao vlastitu kćer koja mu je rodila osmero djece

Argentinski Fritzl više od 20 godina silovao vlastitu kćer koja mu je rodila osmero djece

Screenshot: Diario Panorama/Youtube

ARGENTINSKA policija uhitila je 56-godišnjeg muškarca zbog sumnje kako je 22 godine sustavno silovao vlastitu kćer koja mu je rodila osmero djece, javlja Daily Mail.

Domingo Bullicio uhićen je u Loretu, gradu na sjeveru zemlje, a lokalni su mediji slučaj usporedili s onim Austrijanca Jozefa Fritzla koji je u zatočeništvu godinama držao kćer Elizabeth.

Bullicia se sumnjiči da je vlastitu kćer Antoniu pretvorio u seksualnu robinju kad je imala samo devet godina, nakon što ga je napustila supruga koja je sa sobom odvela troje djece.

Nakon što je njegova, danas 31-godišnja kćer uspjela pobjeći s imanja u mjestu Santiago del Estero i prijavila oca, monstrum se dao u bijeg te ga je nakon gotovo mjesec danas skrivanja uhvatila policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonia je lokalnim novinama kazala kako ju je vlastiti otac zlostavljao još otkad je bila dijete i to često pred drugom djecom.

"Otkad je moja majka otišla, ja sam ocu postla druga supruga. Tukao me je i naganjao letvom po kući. Prijetio je da će me ubiti ako ikome nešto kažem", kaže Antonia.

Domingova kći i danas se boji za svoj i život svoje djece jer joj prijete očevi rođaci koji žele da povuče tužbu.

"Želim da trune u zatvoru", kazala je Antonia.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara