Asanović ošamario nasilnog učenika koji mu je maltretirao sina

POMOĆNIK izbornika mlade nogometne reprezentacije i proslavljeni hrvatski nogometaš Aljoša Asanović revoltiran zbog ponašanja jednog učenika prema svom sinu i prema drugim učenicima splitske Onovne škole Meje ošamario je dotičnog učenika i povukao ga za uho, zbog čega je protiv njega podnesena prekršajna prijava.

"9. veljače 2006. godine u Splitu u Osnovnoj školi Meje, za vrijeme velikog odmora 41-godišnjak e otvorenim dlanom udario po licu dječaka, nakon čega ga je povukao za uho i uputio prijetnje ukoliko ga vidi u blizini svog sina. Protiv 41-godišnjaka je podnesena prekršajna prijava iz članka 6. Zakona o narušavanju javnog reda i mira" - kazala je za Index glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Tragom informacija saznali smo da se u prekršajnoj prijavi radi o proslavljenom hrvatskom nogometašu Aljoši Asanoviću koji je, kako nam je rekao u telefonskom razgovoru odlučio stati na kraj teroru u osnovoj školi koju pohađa njegov sin Antonio.

"Problem traje već dugo vremena. Taj dječak maltretira mog sina, i to je već prešlo svaku mjeru" - započeo je razgovor za Index Aljoša Asanović.

"Prije mjesec dana dotični učenik šakom je udario mog sina, a institucije koje bi ga trebale zaštiti, od ravnatelja, do pedagoga i dalje to nisu u mogućnosti učiniti" - kazao je za Index Aljoša Asanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj dječak maltretira i drugu djecu, i drugi roditelji su reagirali, no to očito nikom nije bilo zanimljivo jer oni nisu poznati. No, mene to ne smeta, neka se razvije sve preko mojih leđa, ako će škola tada postati normalna. Možda i jesam pretjerao, ali regirao sam kao roditelj i i isto bih učinio ponovno. Treba se stati na kraj maltretiranju" - dodao je Aljoša Asanović.

"Nije mi bitno jesam li u pravu, ali želim zaštiti svoje dijete ako ga institucije koje bi to trebale ne mogu. Neka se lomi preko mojih leđa. Učinit ću to i sutra i prekosutra" -. nastavio je naš proslavljeni nogometaš dodajući kako već dvije godine proživljava strah, te da svako malo njegov sin Anotnio ldođe iz škole s nekom pričom o tom dječaku.

Kako nam je rekao Asanović, već je nekoliko roditelja imalo velikih problema s nasilnikom, koji je jednom učeniku razbio glavu, a njegova majka je tek sada skupila hrabrosti i prijavila to nadležnim institucijama, kada se Asanović upleo.

"Hoće li se nekom moje reakcija svidjeti ili ne nije me briga. Želim zaštiti svoje dijete i spreman sam to po svaku cijenu" - zaključio je ljutiti Asanović dodajući kako mu sin u petak nije išao u školu zbog straha.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara