Austrijski kulturni forum najavio bogat jesenji program

AUSTRIJSKI kulturni forum(AKF) najavio je tijekom rujna i listopada bogat kulturni program, a po riječima direktora AKF-a Roberta Szucsicha težište ovogodišnjeg jesenjeg programa je na glazbi.

Tako 5. rujna u Dubrovniku gostuje violinist Julian Rachlin u sklopu Festivala komorne glazbe, dok će u Zadru od 16. do 30. rujna u sklopu Međunarodnog majstorskog tečaja mladih gudača gostovati bečki sveučilišni profesor Reinhardt Latzko. U sklopu Međunarodnog tjedna židovske kulture "Bejahad 2004" na Hvaru nastupa bečki ansambl "Timna BrauerandElias Meiri".

U Križevcima gostuje 14 glazbenika koji će se predstaviti na Festivalu elektronsko eksperimentalnih intervencija u interijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Lepoglavi 23. rujna započinje trodnevni Međunarodni festival čipke, na kojem će gostovati i predavači iz Graza, dok će Dubrovnik od 27. rujna do 3. listopada biti domaćin Međunarodnog simpozija za etnološko proučavanje hrane.

Tehnički simpozij o Peteru Salcheru i Ernstu Machu traje do 23. do 25. rujna u Rijeci, dok će Motovun od 11. do 19. rujna ugostiti sudionike Međunarodne radionice arhitekture.

(Hina) xkt ysšh

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara