b4b započeo projekt implementacije SAP sustava u Zdravlju Actavis

REGIONALNI lider u SAP konzaltingu, tvrtka b4b , potpisala je  Ugovor o konzultantskim uslugama sa Zdravljem Actavis iz Leskovca, u sastavu Actavis Group hf sa Islanda, jednom od vodećih farmaceutskih kompanija u SiCG.

Na projektu, koji je započeo samo dva dana nakon potpisivanja Ugovora, sudjelovat će konzultanti b4b-a iz Zagreba i Novog Sada. Implementirat će se moduli: FI (Financial Accounting), CO (Controlling), MM (Material Management), SD (Sales and Distribution), PP (Production Planning) i QM (Quality Management). Planirani početak produkcije je lipanj 2006. godine.

Tim stručnjaka b4b-a omogućit će Zdravlju Actavis da kroz uvođenje najbolje svjetske poslovne prakse modelira svoje poslovne procese prema svjetskim standardima, te pružiti maksimalnu podršku u poslovnom reorganiziranju za optimalnu funkcionalnost SAP sustava.

Implementacija SAP-a je jedna od aktivnosti koje vode uvođenju europskih standarda u proizvodnji, čime će Zdravlje Actavis do 2007. godine ispuniti sve uvjete za postizanje GMP certifikata (Good Manufacturing practice) i time otvori put svojim proizvodima na zahtjevno europsko tržište. Uvođenje SAP rješenja u Zdravlje Actavis je još jedan u nizu projekata koji je b4b realizirao na tržištu regije, te nakon Plive, Belupa i Bosnalijeka, četvrti veliki projekt na području farmaceutike u regiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara