Beba spašena carskim rezom nakon što su provalnici pretukli majku na spavanju

BRITANKI u visokom stupnju trudnoće doktori su napravili carski rez nakon što su je iz sna probudili i po glavi izudarali razbojnici. 35-godišnju Nerys Price i njezinog partnera, 36-godišnjeg Simona Morrisa, probudili su provalnici, nakon što su im upali u spavaću sobu njihove kuće u Prestatynu i zahtijevali od njih ključeve dva njihova luksuzna automobila.

Price, koja je trebala roditi kroz dva tjedna, nakon toga razbojnici su metalnom šipkom izudarali po glavi. U teškom stanju, ona je prevezena u bolnicu gdje su doktori odlučili napraviti carski rez, kako bi spasili njezinu bebu.

Policija tvrdi kako je par imao sreće što čitava stvar nije završila i većom tragedijom. "Mogli smo vrlo lako imati dvostruko ubojstvo i smrt nerođene bebe na rukama. To je vrlo šokantno razbojstvo", rekao je za Daily Mail jedan policajac i dodao kako je nevjerojatno zamisliti da netko uopće može i dignuti ruku na trudnicu. Za razbojnicima, koji su iz kuće otišli praznih ruku, policija i dalje traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morrisovi roditelji, David i Brenda, kazali su kako je cijela obitelj u šoku od napada i vjeruju kako su provalnici htjeli ukrasti njihove automobile Chevrolet Corvette i srebrni BMW, koji su bili parkirani ispred kuće.

Nerys Price oporavlja se, zajedno s njenom novorođenom kćerkom Freyom, u bolnici od ozljeda dobivenih u razbojničkom napadu. "Tužno je kako je njihova beba došla na svijet. Niti jedno od njih dvoje ne želi se sad vratiti u tu kuću, a tko im može i zamjeriti?", kazala je 63-godišnja Brenda Morris.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara