bechtel u 90 posto isplatio dugove ličkim prijevoznicima

Tvrtka ´BechtelEnka´, glavni izvođač radova autoceste BosiljevoSveti Rok, u 90 posto slučajeva isplatila je dugove ličkim prijevoznicima, izjavio je danas glasnogovornik te tvrtke Damir Vucić. L

´Bechtel-Enka´ nije platila usluge još jedino pojedincima, kojih je desetak, jer usluge koje su oni obavili nisu u potpunosti definirane ugovorom, rekao je Vucić Hini. Dodao je da se s njima sada razgovara, kako bi se i taj dug riješio.

Vucić je rekao da za tvrtku ´Bechtel-Enka´ usluge prijevoza obavlja između 200 i 300 prijevoznika, ali nije htio odgovoriti koliko je novca ´Bechtel-Enka´ isplatio ličkim prijevoznicima, jer je to, rekao je Vucić, poslovna tajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbog neplaćenih usluga tijekom tri mjeseca, prijevoznici su se nedavno žalili nadležnim hrvatskim institucijama, koje su zatražile očitovanje Bechtela o tome slučaju.

Vucić je tada rekao da su u pitanju birokratski propusti i da ´Bechtel-Enka´ nema dobre isprike kako je do toga došlo. No, čim su saznali za problem, počeli su isplaćivati prijevoznike, rekao je.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara