bechtel u 90 posto isplatio dugove ličkim prijevoznicima

Tvrtka ´BechtelEnka´, glavni izvođač radova autoceste BosiljevoSveti Rok, u 90 posto slučajeva isplatila je dugove ličkim prijevoznicima, izjavio je danas glasnogovornik te tvrtke Damir Vucić. L

´Bechtel-Enka´ nije platila usluge još jedino pojedincima, kojih je desetak, jer usluge koje su oni obavili nisu u potpunosti definirane ugovorom, rekao je Vucić Hini. Dodao je da se s njima sada razgovara, kako bi se i taj dug riješio.

Vucić je rekao da za tvrtku ´Bechtel-Enka´ usluge prijevoza obavlja između 200 i 300 prijevoznika, ali nije htio odgovoriti koliko je novca ´Bechtel-Enka´ isplatio ličkim prijevoznicima, jer je to, rekao je Vucić, poslovna tajna.

Zbog neplaćenih usluga tijekom tri mjeseca, prijevoznici su se nedavno žalili nadležnim hrvatskim institucijama, koje su zatražile očitovanje Bechtela o tome slučaju.

Vucić je tada rekao da su u pitanju birokratski propusti i da ´Bechtel-Enka´ nema dobre isprike kako je do toga došlo. No, čim su saznali za problem, počeli su isplaćivati prijevoznike, rekao je.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara