Belupov Gingko najprodavaniji biljni lijek u Hrvatskoj

GINKO Belupo dobro podnošljiv biljni lijek za liječenje poremećaja cirkulacije, koji nosi znak Hrvatska kvaliteta jedan od najprodavanijih biljnih lijekova u Hrvatskoj.

Prodaja Gingka Belupo kontinuirano raste u posljednjih 10 godina te i dalje zadržava pozitivan trend. Prema statistici Pharmisa ovaj lijek je u posljednje tri godine jedan od najprodavanijih biljnih lijekova u Hrvatskoj.

Gingkom se u Hrvatskoj liječi više od 20 000 bolesnika, čime se sprječava i znatno smanjuje smrtnost uzokovana poremećajem cirkulacije, koja može dovesti i do moždanog udara.

Hrvatska gospodarska komora dodijelila je 26. siječnja 2006. Gingku Belupo pravo uporabe znaka Hrvatska kvaliteta i time je postao jedini biljni lijek u Hrvatskoj s tim prestižnim znakom. Svi ostali preparati s ekstraktom ginka uglavnom su uvoz iz drugih zemalja i gotovo svi su registrirani samo kao dodaci prehrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gingko film tablete, Belupo, jedini su preparat ginka na hrvatskom tržištu sa statusom biljnog lijeka koji je proizveden u Hrvatskoj, od strane hrvatskog proizvođača lijekova.

Gingko Belupo biljni lijek sa 24 postotnim ekstraktom lista ginka učinkovito poboljšava cirkulaciju u mozgu i vratnom dijelu kralježnice te na taj način poboljšava pamćenje i koncentraciju, uklanja vrtoglavicu i šum u ušima. Lijek poboljšava cirkulaciju u rukama i nogama te uklanja osjećaj hladnoće i trnce, a sprječava bol i grčeve prilikom hodanja.

Najnovije kliničke studije potvrđuju pozitivne učinke ekstrakta ginka kod posebne vrste demencije, Alzheimerove bolesti.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara