Bertrand Sciard imenovan glavnim izvršnim direktorom Aldate

UPRAVNI odbor tvrtke Aldata imenovao je Bertranda Sciarda predsjednikom i glavnim izvršnim direktorom tvrtke Aldata Solution. Sciard je bio potpredsjednik upravnog odbora tvrtke od travnja 2007. Prije toga dvije je godine bio predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Intentia, dobavljača poslovnog softvera, sa sjedištem u Stockholmu. Tijekom obavljanja te dužnosti upravljao je zaokretom u tržišnom usmjerenju tvrtke i učetverostručio stopu povrata ulaganja.

René Homeyer, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Aldata od srpnja 2007, bit će imenovan glavnim operativnim direktorom te će biti izravno odgovoran Sciardu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peter Titz, predsjednik upravnog odbora, izjavio je: "Nakon razdoblja u kojem je Aldata prošla kroz postupak javne ponude te u kojem se intenzivno nagađalo o budućnosti tvrtke, vrlo nam je važno da Sciard preuzme vodstvo. Na svojim je dosadašnjim dužnostima pokazao da je u stanju donijeti stabilnost i vratiti povjerenje u tvrtku, iznutra i izvana. Važno je da u tome ima Homeyerovu podršku jer će se na taj način omogućiti kontinuitet tvrtke i njezine strategije."

Bill Chisholm, generalni direktor tvrtke Symphony Technologies i član upravnog odbora tvrtke Aldata, izjavio je: "Iznimno nam je drago što će Sciard preuzeti upravljanje Aldatom. Već smo surađivali s njime i nimalo ne sumnjamo da će uspješno odvesti Aldatu do ostvarenja njezina cilja - postizanja vodećeg položaja na tržištu dobavljača maloprodajnih softverskih rješenja. Symphony će, kao dioničar i član upravnog odbora, pružiti svaku potporu Sciardu i čitavoj tvrtki."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara