Biogradskoj odvjetnici prijetili smrću i ispod brisača automobila joj ostavili gumenu vaginu

Biogradskoj odvjetnici prijetili smrću i ispod brisača automobila joj ostavili gumenu vaginu

JEDNU je biogradsku odvjetnicu jučer na parkiralištu ispred njenog odvjetničkog ureda zatekao nesvakidašnji prizor - netko joj je ispod brisača ostavio zataknutu gumenu vaginu. S obzirom da je samo nekoliko dana ranije navodno ponovno primila prijetnje smrću, odvjetnica je i ovaj slučaj prijavila policiji.

Kako se doznaje iz PU zadarske, odvjetnica Larisa Radović je policiji prijavila kako joj je prije nekoliko mjeseci muškarac, kojeg je njen klijent optužio za ometanje posjeda, prijetio smrću. Prijetnju smrću je, prije nekoliko dana, navodno ponovio i njegov odvjetnik, Ivo Gregov. Radović je to policiji prijavila u utorak, 7. listopada. Je su li gumena vagina ispod brisača i prijetnje povezani, još nije poznato, a policijska istraga je u tijeku.

"Odvjetnik Ivo Gregov mi je nedavno rekao kako sam ja već pokopana i ja to ne mogu tumačiti drugačije nego kao prijetnju smrću. Prijavila sam ga policiji i Odvjetničkoj komori. Pozlilo mi je i u strahu sam jer danas gotovo svakodnevno nekome leti glava ili je pretučen", ispričala je odvjetnica Radović Večernjem listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolega kojeg je optužila, odvjetnik Gregov, pak, ima drugu priču: "Niti sam joj prijetio, niti sam čuo prijetnje. No, unatoč tome policija me privela na ispitivanje. Za ove laži podnijet ću kaznenu prijavu protiv nje, a mislim da tu ima posla i za liječnike jer ako tako laže, ona je bolesna osoba".

I.M.
Foto: HR Foto

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara