Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 28. do 30. prosinca

BIOMETEOROLOŠKE prilike u Hrvatskoj idućih će se dana popraviti, osim na južnom Jadranu gdje će se i dalje zadržati nepovoljan vremenski utjecaj, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak zbog utjecaja ciklone biometeorološke će prilike biti nepovoljne na čitavom području Hrvatske. Stoga bi se kod meteoropata mogli pojaviti glavobolja, lošije raspoloženje te problemi sa snom, a poteškoće uzrokovane vremenom mogli bi osjećati i kronični bolesnici.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu u većem dijelu Hrvatske prilike će biti nešto povoljnije pa će mnogi osjećati poboljšanje stanja u odnosu na prethodno razdoblje, a tegobe kod kroničnih bolesnika bit će slabije izražene. Na južnom Jadranu i dalje će se zadržati nepovoljan vremenski utjecaj.

U četvrtak u većem dijelu Hrvatske prilike će biti povoljne, stoga bi se većina ljudi mogla osjećati dobro i biti dobroga raspoloženja, a i kronični bolesnici neće imati tegoba uzrokovanih vremenskim utjecajem. Na južnom Jadranu i dalje će se zadržati nepovoljan vremenski utjecaj, što bi moglo nepovoljno utjecati na meteoropate i kronične bolesnike.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara