BIŠKUPIĆEVE ČESTITKE POGLAVARIMA VJERSKIH ZAJEDNICA

Ministar kulture i predsjednik vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić uputio je uskrsne čestitke kardinalu Josipu Bozaniću i mitropolitu Srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj Jovanu, te u povodu Pesaha glavnom rabinu za Hrvatsku Kotelu DaDonu .

U čestitki kardinalu Bozaniću ističe se kako je radosna vijest Vazma utkana kao zlatna nit i u povijest našeg naroda, kao siguran putokaz za sva vremena.

"U tom znaku, neka Vam otajstvo Uskrsne poruke bude nadahnuće u svakom vašem poslu, a osobito podrška u Vašim pastirskim nastojanjima oko promicanja prave slobode, istinskog mira, najdubljeg zajedništva, kao najuzvišenijih ideala svake ljudske osobe, a na dobrobit Crkve u Hrvatskoj i cijelog hrvatskog naroda", stoji u čestitki ministra Biškupića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U ime vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama i svoje osobno Biškupić želi mitropolitu Jovanu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj sretan i blagoslovljen Uskrs.

Prigodom blagdana Pesaha predsjednik vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama ministar Biškupić glavnom je rabinu za Hrvatsku Kotel Da-Donu i cijeloj Židovskoj zajednici u Hrvatskoj uputio iskrene čestitke, sa željom da ga proslave u ozračju mira i zajedništva, te da uvijek bude poticaj prema novim postignućima u ostvarivanju istinske slobode kao najvećeg ideala svakog čovjeka.

(Hina) xpp/xkt yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara