Bivši model Calvin Kleina i prijateljica Kate Moss izgorjela u požaru

HEATHER STOHLER, bivši model Calvina Kleina čije je pravo ime Heather Arrick, izgorjela je u svom stanu u Indiani zajedno s dečkom Danielom Risleyom.

Oboje su nakon dojave susjeda izvučeni iz plamena i hitno prebačeni u bolnicu. No, bilo je prekasno. Stohler je po dolasku proglašena mrtvom, a presudilo joj je udisanje dima. Njen 26-godišnji dečko primljen je s ozbiljnim opekotinama i preminuo je u utorak ujutro.

Vatrogasci vjeruju kako je požar izazvao nesretan slučaj. Njihovu tragičnu smrt su skrivile posude koje su bile ostavljene na upaljenoj peći. U stanu nije bilo alarma za dim koji bi im možda spasio živote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29-godišnja Heather bila je članica najprestižnijih modnih agencija Elite i Ford. Zajedno s Kate Moss deset godina je bila zaštitno lice Calvin Kleina i dvije djevojke su bile dosta bliske. Također se pojavila na naslovnicama velikih magazina kao što su Marie Claire i Vogue Italy. Na naslovnici Voguea bila je čak devet puta. Preselila se u Indianu nakon što je prekinula karijeru modela. "Poznajem je od svoje 12 godine. Bila je odlična djevojka. Nikad nije zaboravljala određene sitnice, poput rođendana", kazao je njezin prijatelj Travis May.

Stohlert je rođena 29. studenog 1978 godine. Bila je posvojeno dijete i kad je maturirala preselila se svojoj biološkoj majci u Floridu gdje je njezin manekenski potencijal i bio otkriven.

J.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara