BIZOVAC: SEMINAR O EUROPSKIM INTEGRACIJAMA

Socijaldemokratski forum žena SDPa, Ministarstvo za europske integracija te zaklade "Fridrich Ebert" i "Novo društvo" organizirali su danas u Bizovačkim toplicama cjelodnevni seminar o temi "Hrvatska na putu europskih integracija" s naglaskom na poljoprivrednu politiku Europske unije. L

Istaknuto je kako je kod privatizacije državnog zemljišta još uvijek velik problem nesređeno katastarsko i gruntovno stanje. U međuvremenu, ondje gdje to još nije sređeno zemlja se daje u zakup na određeni broj godina.

Potpredsjednik SDP-a i Hrvatskog sabora Mato Arlović govoreći o predstojećim izborima, izrazio je uvjerenje kako neće biti prijevremenih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izbori će biti slijedeće godine do 2. travnja, kazao je Arlović, te dodao kako je SDP-u cilj da mandat odradi do kraja i provede započete reforme. Posebno važnom je ocijenio reformu pravosuđa.

Na seminaru su bili članovi SDP-a iz pet slavonskih županija, predstavnici nevladinih udruga te lokalne i županijske vlasti Osječko-baranjske županije, među kojima i župan Zdravko Bosančić.

(Hina) vs sp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara