Bježao od policije pa se zabio u policijski automobil i zaradio 14 dana zatvora

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

MUŠKARAC iz Popovače je u subotu oko 2,30 sati u Kutini pokušao pobjeći policajcima koji su se parkirali iza njegovog automobila, ali nije daleko stigao jer je pri polukružnom okretanju udario u policijski automobil. 

29-godišnjak prvo nije želio stati policijskoj ophodnji pa su se oni službenim automobilom vozili iza njega i uspjeli ga zaustaviti uz cestu pomoću zvučnih i svjetlosnih signala. Muškarac je parkirao automobil, a iza njega su se stali policajci. No, tada je odlučio kako se još uvijek ne želi predati pa se krenuo polukružno okretati.

Zaradio 14 dana zatvora

Pri tom neopreznom okretanju udario je u drugi policijski automobil koji je bio parkiran na u lijevoj traci. Ni to mu nije bilo dovoljno te je na policajčevu naredbu da izađe iz automobila, počeo bježati s mjesta prometne nesreće.

Plavci su ga na kraju uhitili koristeći sredstva prisile te je doveden u policijsku postaju gdje je odbio alkotestiranje. Na Prekršajnom sudu u Sisku mu je određeno 14-dnevno zadržavanje u zatvoru. Sud će mu naknadno "odrezati" i novčanu kaznu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara