Bježeći od policije pokušao sažvakati vrećicu heroina

ZAGREBAČKA policija sinoć je uhitila 21-godišnjeg mladića, koji je prilikom legitimiranja, pokušao sažvakati paketić heroina i pobjeći, izvijestila je danas policija.

Žvačući drogu 21-godišnji M. J. se otrovao heroinom, pa je nakon uhićenja zadržan na liječenju u bolnici Sestara milosrdnica.

Policajci su mladića pokušali legitimirati sinoć oko 21,30 sati, na stubištu zgrade na zagrebačkom Jarunu. Ugledavši policiju on je u usta stavio plastičnu vrećicu s drogom i počeo bježati stepeništem. No, ubrzo je sustignut i uhićen, a policija tvrdi da je pritom pružao otpor, zbog čega su, kako kažu, bili prisiljeni upotrijebiti "sredstva prinude".

Vidjevši da je pod utjecajem droge policajci su mladića odveli u bolnicu, gdje će ostati dok se ne oporavi. Liječnici su utvrdili i da je prilikom uhićenja mladić zadobio nekoliko ogrebotina.

Kako bježeći od policije mladić nije progutao cijeli sadržaj vrećice s drogom na stubištu je pronađeno oko 4,2 grama heroina, kažu u policiji, dodajući da će kriminalističku obradu nad uhićenim nastaviti nakon njegova liječenja.

Osim zlouporabe droge policija ga tereti i za sprečavanje policajaca u "obavljanju službene radnje".

(Hina) xam yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara