Bježeći s benzinske ozlijedio radnika i napravio 20 tisuća kuna štete

BJEŽEĆI s punim neplaćenim rezervoarom goriva s benzinske postaje u Sesvetama nepoznati je muškarac u nedjelju rano ujutro napravio više od 20 tisuća kuna štete i ozlijedio radnika jer se na bijeg odlučio dok je crijevo za točenje goriva još stajalo u njegovu automobilu, izvijestila je danas policija.

Prije nego što je radnik na benzinskoj izvadio crijevo za točenje goriva muškarac je sjeo u automobil i velikom brzinom počeo bježati. Tako je iz crpke iščupao gumeno crijevo, čiji je metalni završetak zaposlenika udari u glavu, kažu u policiji.

Ukupna šteta, uključujući i cijenu ukradenog benzina, procijenjena je na više od 20 tisuća kuna, a zaposlenik udaren u glavu nije teško ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Neobična krađa dogodila se oko 1,30 sati u noći sa subote na nedjelju na sesvetskoj benzinskoj postaji "Euro Petrol". Nepoznati muškarac na "mjesto zločina" dovezao se BMW-om, a od zaposlenika je zatražio da mu natoči gorivo za 150 kuna.

Naknadnom provjerom policija je otkrila da je nepoznati muškarac, za kojim se traga, na BMW-u imao nepripadajuće registarske pločice.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara