Boris Mikšić pozvao nositelje lista u I. izbornoj jedinici na ručak i druženje

BORIS MIKŠIĆ, nositelj nezavisnih lista u I. i VII. izbornoj jedinici, nakon sučeljavanja na HTV-u, pozvao je ostale nositelje lista u I. izbornoj jedinici na subotnji ručak i natjecanje u sportskom gađanju pištoljima.

Ručak će se održati u restoranu NK Trnje u Zagrebu, a natjecanje u sportskom gađanju pištoljima u streljani streljačkog kluba Trnje, u subotu, 15. studenoga 2003. godine, s početkom u  12 sati.

Natjecanje u sportskom gađanju pištoljima bit će prilika za međusobno bolje upoznavanje kandidata u ležernijoj atmosferi. Boris Mikšić inicirao je vojnu suradnju Hrvatske i Minnesote u okviru programa Partnerstvo za mir, što je prva stepenica prema ulasku Hrvatske u NATO. Ovim simboličnim činom Boris Mikšić želi dati značaj toj inicijativi, koja bi u budućnosti bila od velikog značaja za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj izborni program Boris Mikšić temelji na izgradnji stabilne i svjetski konkurentne privrede i proizvodnje što je ujedno i pokretač svih društvenih reformi. Jedna od važnih odrednica izbornog programa jest i otvaranje novih radnih mjesta, razvoj snažnih malih i srednjih poduzeća uz zajamčena temeljna prava radnika.

U svom programu Boris Mikšić se zalaže za značajnija ulaganja u obrazovanje, potporu visokoobrazovanim stručnjacima u svim područjima djelatnosti, poboljšanje primarne zdravstvene zaštite i hitne medicinske skrbi, te borbu protiv korupcije i učinkovitije pravosuđe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara