Borković: Todorić mora prvi položiti račune na stol

Borković: Todorić mora prvi položiti račune na stol

Foto: Tomislav Kristo / Cropix

"HAAG je presudom generalima Gotovini i Markaču kompenzirao Srbiji gubitak Kosova", stav je koji je Branko Borković, Mladi jastreb, iznio u emisiji Aleksandra Stankovića Nedjeljom u 2.

Iako tvrdi da jeste za ulazak Hrvatske u EU, Borković ističe da "u Europi ne teče med i mlijeko". "Neće nama Europa dati nekakve silne novce od kojih ćemo dobro živjeti. Sve ćemo morati izgraditi svojim rukama. Jesam za EU, ali ne pod svaku cijenu", kaže Borković i naglašava da političari zavaravaju narod obećanjima kako je ulazak u EU dovoljan da se situacija promijeni na bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i glasine o svom sukobu s Jadrankom Kosor, odnosno o zadnjem sastanku s premijerkom na kojem je bilo lupanja šakom o stol i povišenih tonova. "Osjetljiv sam na nepravdu", kaže Borković koji priznaje da je povišenih tonova bilo, ali dodaje da su priče o njegovoj nagloj naravi došle iz krugova bliskih premijerki. "Više puta su i politike pokušali dokazati da nisam uračunljiv", rekao je Borković.

Borković je prozvao i najvećeg hrvatskog kapitalista, Ivicu Todorića, zatraživši od njega da javno položi račune i otkrije kako je došao do svog poslovnog carstva. Bio je to odgovor na Stankovićevu konstataciju da je Borković među rijetkima koji otvoreno kritiziraju Todorića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara