Bračni par iz Zrenjanina prisiljavao sestričnu na prostituciju

Tekst: B.R.
Foto: Ilustracija

BRAČNI par Žarko i Zora B. iz Zrenjanina u Srbiji uhićeni su i pritvoreni pod sumnjom da su Zoričinu sestričnu, danas 25-godišnju djevojku B.C., nekoliko godina prisiljavali na prostituciju te da su novac zarađen na taj način zadržavali za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bračni par je, kako prenosi agencija Tanjug, osumnjičen za kazneno djelo trgovine ljudima, a 49-godišnji Žarko je pored toga osumnjičen i za kazneno djelo silovanja B.C.

Kako je potvrdila zrenjaninska policija, Žarko se sumnjiči da je još 2003. godine tada 18-godišnju djevojku, koja je tek postala punoljetna, silovao i oduzeo joj nevinost, a to je uz prijetnje nastavio raditi i iduće dvije godine. Kad je djevojka tijekom jednog od takvih silovanja 2005. godine zatrudnjela, bračni par ju je odveo u jednu privatnu kliniku na abortus, a nakon toga su je sve do kraja 2009. godine prisiljavali na prostituciju, pronalazeći joj na dan i po dva ili tri "klijenta". Tijekom istrage je utvrđeno da je za to vrijeme "usluge" ove vrste koristilo 30-ak ljudi, koji su za seks plaćali između 20 i 30 eura na sat. Istraga se nastavlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara