Brčko: Predsjednik Mesić stigao u posjet BiH

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić stigao je u nedjelju ujutro u Brčko, prvo odredište jednodnevnog posjeta Bosni i Hercegovini.

Ispred zgrade Vlade dočekalo ga je izaslanstvo Brčko Distrikta, gradonačelnik Branko Damjanac, dogradonačelnik Ivan Krndelj i predsjednik brčanske prijelazne Skupštine Mirsad Đapo.

Brčansko izaslanstvo je na radnom sastanku koji je uslijedio upoznalo predsjednika Mesića s dostignućima Distrikta, a potom je predsjednik Mesić razgovarao s brčanskom supervizoricom Susan Johnson. Neslužbeno se doznaje kako je jedna od tema razgovora bio i plovni put rijekom Savom. Predstavnici Distrikta izvijestili su predsjednika Mesića da će 1. rujna početi batimetrijsko snimanje (snimanje riječnog dna) rijeke Save.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Mesić će u nastavku posjeta BiH posjetiti povratnike u mjestu Ulice na području Brčko Distrikta BiH, kao i mještane mjesta Špionica u općini Srebrenik. Nakon toga hrvatski predsjednik odlazi u Gradačac gdje će se susresti s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Sulejmanom Tihićem te obići sajamske prostorije Međunarodnog sajma šljive, koji se svake godine održava u Gradačcu.

(Hina) xtbij ysd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara