Britanci zgroženi beskućnikom koji kuha i jede labudove

Britanci zgroženi beskućnikom koji kuha i jede labudove

BRITANSKI prijatelji životinja zgroženi su nakon objave vijesti da je na obali rijeke Lea na području Parka prirode Paddock Community blizu Tottenham Halea otkriven beskućnik koji je ubijao i kuhao labudove.

Vijest je objavio Daily Mail koji prenosi izjavu šokiranog Davida Gibsona koji je prije nekoliko dana zatekao beskućnika kako u loncu kuha labuda. Gibson vjeruje kako se radi o imigrantu, međutim identitet muškarca zasad nije poznat.

Naime, nakon što je došao na rijeku na kojoj često boravi, Gibson nije ni slutio da će na obali zateći odvratan prizor. Beskućnik, za kojeg Gibson vjeruje da je iz neke od istočnoeuropskih zemalja, je u loncu kuhao labuda, a oko njega se nalazila hrpa perija i oguljena tijela nekoliko mrtvih labudova.

"To je apsolutno nečuveno. Labudovi su najelegantnije prekrasne ptice i tako su pitomi." - rezigniran je Gibson.

Ostali imigranti ne znaju ništa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema drevnim zakonima, labudovi su vlasništvo britanske kraljevske krune i svatko tko ubije i zlostavlja labudove riskira kaznu od šest mjeseci zatvora ili pet tisuća funti novčane kazne.

U parku inače živi nekoliko imigranata beskućnika koji po noći tamo spavaju u šatorima, a danju se snalaze radeći manje poslove kod lokalnih poduzetnika.

Gibson kaže kako je imigranta odmah prijavio policiji, međutim policija je na obalu rijeke došla tek sutradan nakon što je ovaj već pokupio svoje stvari i otišao. Iza njega su ostali samo tragovi ubijenih labudova i ostali imigranti koji tvrde kako ne ubijaju labudove niti se hrane njima.

I.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara