Britanka lažirala sinovu bolest i zdravog ga pustila na operaciju kako bi dobila novce

Britanka lažirala sinovu bolest i zdravog ga pustila na operaciju kako bi dobila novce

Tekst: H.A.
Foto: Ilustracija

VELIKU BRITANIJU šokirao je još jedan slučaj nebrige za vlastito dijete. Okrutna je majka lažirala sinovu bolest te ga čak podvrgnula operaciji samo kako bi došla do novaca.

Slučaj se otkrio nakon šest godina, a žena, inače medicinska sestra, je trenutno na sudu. Njezin sin danas ima osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom suđenja otkrilo se kako je sve novce koje je dobila za navodno bolesnog sina, oko 130.000 funti, potrošila na putovanja te na uređenje doma. U javnosti njen sin je bio u kolicima, tvrdila je da je dijabetičar za što je lažirala nalaze, te da ima još nekoliko teških bolesti zbog čega joj je bio potreban novac. Također, tvrdila je da je alergičan na svu hranu i da mora jesti posebne pripravke i to samo tekuće. No, dječak je zapravo bio posve zdrav, kod kuće je jeo sve što je želio, trčao je kada nikoga nije bilo u blizini, a dokaze o svemu istražitelji su pronašli u njihovoj kući.

Ona i sin u više su navrata gostovali u televizijskim emisijama, upoznali su razne celebrityje koji su im pomagali, čak i Camillu Parker Bowles, a škola njenog sina potrošila je tisuće funti kako bi prostor prilagodila učeniku u kolicima.

"Činilo se kao da je dječak najbolesniji u Velikoj Britaniji, a zapravo je njegova majka bila ta koja je bolesna" - rekao je jedan policajac tijekom suđenja, prenosi Daily Mail.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara