Britney se plahtom pokušala objesiti u bolnici

Britney se plahtom pokušala objesiti u bolnici

POLUDJELA Britney Spears ne posustaje na svome putu u propast. U subotu je prijetila da će se objesiti plahtom u bolnici u Malibuu, gdje je primljena prošlog tjedna na rehabilitaciju, prenosi Entertainmentwise.

Pop zvijezda pripremila je osoblju bolnice pravu dramu, kada su ju jučer u sobi zatekli sa napisanim "666" na svojoj ćelavoj glavi kako vrišti "Ja sam Antikrist", a kulminacija drame je bila njezin pokušaj da se objesi uz pomoć plahte koju je svukla sa svog kreveta.

Neimenovani bolničar izjavio je da je bila ozbiljna u svojoj namjeri i da je osoblje bolnice njeno samoubojstvo spriječilo u zadnji čas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušala se ubiti tu večer. Zavezala je plahtu za svjetiljku i oko svoga vrata. Bolničari su odmah pozvani, a ona je nasreću ostala nepovrijeđena.", rekao je izvor.

Britney inače pati od postporođajne depresije, koju je pojačala opijanjem sa prijateljicom Paris Hilton. Nakon što je obrijala glavu kako bi svima pokazala da je istraumatizirana, primljena je u bolnicu na odvikavanje od alkohola i ostalih poroka.

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara