BROADWAY: MATTHEW BRODERICK I NATHAN LANE PONOVNO "PRODUCENTI"

Broadwayjski mjuzikl "Producenti" vraća 30. prosinca svoju originalnu postavu Matthewa Brodericka i Nathana Lanea, objavili su autori mjuzikla ovih dana.

Lane i Broderick, čije su izvedbe omogućile da predstava osvoji rekordnih 12 američkih kazališnih nagrada Tony 2001. godine, vraćaju se u show Mela Brooksa sa 112 izvedbi do 4. travnja iduće godine.

Ulaznice za njihov povratak počet će se prodavati 16. studenoga u podne u podne na blagajnama kazališta St. James, telefonski i putem Interneta.

Povratak originalnih Bialystocka i Blooma bio je očekivan, ali je službenom objavom ovih dana to potvrđeno i jamči, kako se čini, pomlađivanje predstave koja je ostvarila rekordnu zaradu u prvoj godini prikazivanja, ali joj je kasnije uspjeh ponešto izblijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predstava, temeljena na istoimenom filmu Mela Brooksa iz 1968. godine, nagrađenog Oscarom za najbolji scenarij, zarađivala je 1,2 milijuna dolara tjedno u prvoj godini, ali je zarada opala za 20 posto zadnjih 12 mjeseci tijekom odsustva Lanea i Brodericka.

Cijena ulaznica kreće se od 30 do 100 dolara.

New York Times piše da je Brodericku i Laneu ponuđeno svakom 100.000 dolara tjedno za povratak u predstavu.

Trenutno glavne uloge u "Producentima" igraju Lewis J. Stadlen i Don Stephenson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara