Brutalni silovatelji vlastitih sinova i dalje slobodno šeću Siskom

DRŽAVNO odvjetništvo trebalo bi donijeti odluku o tome hoće li podignuti optužnicu protiv roditelja i dvojice muškaraca koji su prije godinu dana silovali dvojicu svojih sinova i nećaka, koji su tada imali pet odnosno sedam godina.

Osumnjičena četvorka tereti se da je na monstruozan način silovala i tjerala na spolne odnose malodobne dječake o čijem se zlostavljanju doznalo nakon što su dječaci sami opisali, nacrtali i ispričali što su njihovi roditelji s njima radili i na što su ih prisiljavali.

Šokantni detaljni opisi dječakovih doživljaja svjedočili su o najgorem slučaju pedofilije u Hrvatskoj, a rečenice poput "Tata me prcao u guzu i tjerao da mami cikim cike" i "Davili su me i prcali" rezultirale su time da je sisački Centar za socijalni rad dječake odveo od roditelja i smjestio ih u odgojnu ustanovu, čiju adresu roditelji zlostavljači nažalost znaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni otac, majka, stric i kum tvrde da su dječaci cijelu priču izmislili, međutim, stručnjaci za rad sa zlostavljanim djecom tvrde kako je nemoguće, bez vlastitog iskustva, izmisliti detalje koje su dječaci iznijeli u svojem svjedočenju.

Kako doznaje 24sata, dječaci su se u novom domu oporavili i trenutno su dobro, međutim postavlja se pitanje što će biti ako se dječaci i roditelji slučajno sretnu.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara