Brzica nakon razgovora s Glavašem odlučio zatražiti odgodu ovršnog postupka

IVO BRZICA, vlasnik najvećeg broja dionica PPKa Valpovo, koji je s članovima nove Uprave na temelju ovršnog postupka sutra trebao preuzeti tvrtku, nakon večerašnjeg razgovora s Branimirom Glavašem izjavio je da će sutra ujutro kod valpovačkog Suda zatražiti odgodu ovrhe od petnaest dana.

"U tom vremenu s Vladom ću obaviti dogovor o budućim potezima kako bi se riješila dugotrajna kriza u PPK Valpovo", rekao je Brzica Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Odluku je Brzica donio nakon razgovora s Glavašem, predsjednikom osječko-baranjskoga HDZ-a, koji ga je izvijestio o rezultatima večerašnjega referenduma radnika PPK-a Valpovo po kojima oni ne podržavaju Brzičin koncept i strategiju razvoja tvrtke.

Glavaš, koji je i organizirao to izjašnjavanje, izjavio je kako zahvaljuje Ivi Brzici na razumijevanju. Izrazio je spremnost da se Brzici u Osječko-baranjskoj županiji "pomogne u realizaciji njegovih kvalitetnih programa koji su svakako dobro došli u ovom dijelu Hrvatske, teško stradalom u Domovinskom ratu".

"Brzica je pristao na odgodu ovršnog postupka od 15 dana, a u tom vremenu ćemo s Vladom pronaći najbolji način rješavanja tog problema putem adekvatne zamjene ili prodajom njegovih dionica", rekao je Hini Glavaš.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara