Čehok: Hrvatska javnost bavi se pogrešnim temama

PREDSJEDNIK HSLS-a i saborski zastupnik Ivan Čehok ocijenio je danas na konferenciji za novinstvo u Varaždinu kako se hrvatska javnost bavi pogrešnim temama, te da bi se, umjesto o promilima i pitanjima fitness centra, u Hrvatskom saboru trebalo raspravljati i promišljati o razvoju.

"To držim čudnim u situaciji kada je industrijska proizvodnja za 40 posto niža od prijeratne, radničke zarade su loše, a srednji sloj društva je nestao", izjavio je Čehok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naglasio je kako drži neodgovornim i neozbiljnim sada raspravljati o zakonskom vraćanju dopuštenih 0, 5 promila alkohola u krvi.

"Potrebno je najprije tijekom nekoliko idućih mjeseci pratiti učinke primjene prohibicijskog zakona, te reagirati tek nakon stručnih prijedloga uz uvažavanje stajališta javnosti", rekao je Čehok. Dodao je da je HSLS bio za ostajanje odredbe o dopuštenih 0,5 promila alkohola u krvi vozača.

Na konferenciju za novinare saborski zastupnik HSLS-a i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok izvijestio je i o namjerama HSLS-a da u saborsku proceduru uskoro pošalje prijedlog zakona o javnim ulaganjima kako bi se privuklo ulagatelje u proizvodne pogone.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara