Ćesić Rojs: Sutra ću u Udbini postaviti božićno drvce

Ćesić Rojs: Sutra ću u Udbini postaviti božićno drvce
PREDSJEDNIČKI kandidat Ljubo Ćesić Rojs najavio je na večerašnjem predizbornom skupu u Rijeci da će sutra s članovima svog izbornog stožera i građanima dragovoljcima postaviti božićno drvce u središtu Udbine i ostati na misi ponoćki čuvajući drvce da ga ne bi tko skinuo.

Ćesić je time reagirao na odluku općinske uprave u tom mjestu koja nije dopustila postavljanje božićnog drvca na trgu u središtu mjesta prije nekoliko dana.

Ćesić je ponovio svoju tvrdnju da se general Ante Gotovina neće predati Haškom sudu navevši da bi u tom slučaju Hrvatska bila izgubljena.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da su u Gotovininoj optužnici optuženi svi koji su glasovali na referendumu za nezavisnost Hrvatske i svi koji su glasovali za, kako je rekao, Tuđmanov HDZ, istaknuvši da se u toj optužnici tvrdi da je Hrvatska počinila zločin na čelu s Franjom Tuđmanom.

Ćesić je ustvrdio kako je krajnji cilj te optužnice da zemlje koje su priznale Hrvatsku to priznanje ponište te da, kako je rekao, "uzmu Hrvatsku".

Ćesić je rekao da bi Hrvati u tom slučaju ponovno doživjeli bleiburšku tragediju te da bi ponovno bile "pune jame Hrvata", istaknuvši kako to on, u slučaju pobjede na izborima, neće dopustiti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara