Čestitka predsjednice SSSH predsjedniku Vlade

Predsjednica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Vesna Dejanović čestitala je danas predsjedniku Vlade Ivi Sanaderu, Vladi i svim hrvatskim građanima na velikom događaju vezanom uz najavljeni početak pregovora Republike Hrvatske s Europskom unijom, ocjenjujući da je on ključan za budućnost zemlje i svih njezinih građana.

Riječ je o događaju koji u konačnici potvrđuje povijesnu istinu - Hrvatska jest država koja sociološki, kulturološki, povijesno i ekonomski spada u krug zemalja Europske unije, ističe se u čestitki predsjednice SSSH, poslanoj predsjedniku Vlade.

U SSSH-u smo svjesni da je riječ zapravo o početku složenog procesa, koji će iziskivati mnoge, katkad i bolne prilagodbe, ponajprije u pravosuđu i gospodarstvu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo nas ta spoznaja sve zajedno, sve segmente hrvatskog društva obvezuje na konstruktivan dijalog i istinsko socijalno partnerstvo, zajedničko djelovanje koje može uroditi željenim ciljem - snažnom, prepoznatljivom i uređenom Republikom Hrvatskom, ravnopravnom članicom Europske unije, stoji u čestitki Vesne Dejanović, koja ističe da je doista u Europsku uniju "moguće stići samo zajedničkim naporima".

(Hina) pp ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara